Förkylningstider

Det känns alltid tufft när man är mitt i förklningssäsongen som aldrig verkar vilja ta slut. Alla är vi ju väl medtvetna om vabruari, babrumars och ja, varför inte vabruoktober.... Men håll ut - det blir bättre! Under tiden så lovart vi att göra allt vi kan för att lindra, för täppta och snoriga barnnäsor har vi lösningen i Näsfrida-familjen.

Du kan antingen skaffa vårt Startkit för snoriga sötnosar. Eller kan du välja att köpa produkterna var för sig.

Lös upp snoret med Näsfrida nässprej. Designad för små näsor med en liten tipp och en mindre dosering som kommer ut när man sprejar.

Sug ut jobbigt snor med Näsfrida snorsug. Den är effektiv till små täpta näsor och skonsam att använda. Den är dessutom enkel att rengöra och det enda du behöver byta ut är det lilla filtret.

Andra tips som vi tycker är viktiga och vet av erfarenhet kan lindra, åtminstånde lite gran.

Lägg barnets huvud på fler kuddar än vanligt när ni ska sova... det gör att svullnaden i näsan minskar vilket kan vara avgörande för en god natts sömn. Se till att dricka mycket vätska, sov sov sov och sov ännumer. Mys allt vad ni kan! Jo vi vet, det är tufft med vaken-nätter och ledsna barn, men tillåt dig gå tillbaka till det där stadiet "sov när bebis sover" och ta en liten tupplur med ditt sjuka barn, det hjälper fint mot tröttheten.