MAMMOR ÄR VIKTIGA OCKSÅ

Vi vill att alla mammor ska veta att ni är lika viktiga som era barn, lika vackra. Er introduktion till moderskapet är också ny, så låt den ta tid och glöm inte bort att ta hand om dig själv längs vägen.

5 steg av lättnad med Frida Mom

Steg 1

Tvätta med Mamma-tvätten

Efter förlossningen är det inte särskillt mysigt att torka sig med toalettpapper. Kanske bara tanken på att nudda detta ömma område gör dig matt. Att ställa sig i duschen är ju heller inget man har tid med hela tiden. Vår upp och nervända periskopsflaska (Peri Bottle) är noggrant designad för rengörning av underlivet - allt smidigt och fräscht. En skön ljummen vattenstråle gör underverk vid dina första toalettbesök efter förlossningen!

Steg 2

Använd förlossningstrosor med hög komfort

Sjukhustrosorna i all ära, de gör definitivt sin insats, men nu är det dags att steppa upp till något så mycket bekvämare som du även kan använda den första tiden hemma! Använd våra engångstrosor för en supermjuk. sömlös och stretchig komfort. Finns i både boxershort version som passar efter vaginal förlossning samt med hög midja för de som fött med kejsarsnitt.

Steg 3

Svalka + Absorbera med våra snabbkylande maxibindor

Istället för att snickra ihop ett par "DYI-isbindor" öppnar du smidigt en snabbkylande maxibinda. Du viker den tills du hör ett knäpp, sen är det bara att njuta av den sköna svalkande bindan som dessutom har maximal uppsugningsförmåga.

Steg 4

Slappna av med Trollhasselpads

Underlivspads med trollhassel läggs i bindan för svalka. Den ger även en uppfriskande och lugnande känsla för hela underlivet. Den täcker hela området "från snippa till rumpa". Byt underlivspads varje gång du byter maxibinda.

Steg 5

Svalka med Trollhasselskum

Uppfriskande skum som tar hand om ”bränder” i underlivet. Detta skum med trollhassel ger en omedelbar kyleffekt precis där du behöver det och känns uppfriskande i underlivet. Skummet absorberas lånsamt in i bindan vilket gör att effekten varar längre än till exempel ett spray. Tips är att förvara den i kylen för extra kyleffekt.